logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onderhoud

Onderhoud

Wilt u graag onderhoud aan uw auto laten uitvoeren, maar wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Dat begrijpen wij maar al te goed. Besparen op onderhoud raden we echter af, omdat u daarmee een hoog risico neemt. Tijdig onderhoud is nodig om uw auto ook in goede staat te behouden, zodat we ongelukken en schade aan het voertuig voorkomen. Overweegt u om uw auto te verkopen, dan levert een goed onderhouden auto bij inruil natuurlijk ook meer op. Iedereen heeft natuurlijk zijn budget en het liefst stellen we onderhoud aan de auto zo lang mogelijk uit. Daarom houden we graag rekening met u als klant. We voeren enkel het onderhoud uit wat ook moet gebeuren, niet méér en niet minder. Vertrouwen vinden wij tenslotte belangrijk. U levert uw auto met een gerust gevoel bij ons af voor een grote of kleine onderhoudsbeurt of voor een reparatie. Overigens onderhouden we niet alleen personenauto’s, maar ook voor onderhoud aan bedrijfswagens en campers kunt u bij ons terecht.

In onze werkplaats, ingericht met de meest moderne apparatuur, verrichten wij auto onderhoud en reparaties aan elk merk en type auto, ongeacht het bouwjaar van de auto.

Kleine of grote auto beurt

Heeft uw auto een kleine beurt nodig? Uiteraard kun je ook voor een kleine onderhoudsbeurt bij ons terecht. We adviseren om een kleine beurt bijvoorbeeld af te wisselen met een grote auto beurt. Een grote beurt is lang niet altijd nodig, maar het is wel belangrijk om een aantal auto onderdelen goed in de gaten te houden. Denk bijvoorbeeld aan controle van de banden, de remmen, schokdempers, filters, olie en overige vloeistoffen. Heeft u het gevoel dat er iets niet helemaal goed is aan de auto? Laat het gerust weten, zodat we daar kritisch naar kunnen kijken.

Heeft uw auto een grote beurt nodig? Dan controleren we de volledige auto op alle aanwezige onderdelen. U kunt erop vertrouwen dat we de auto in de best mogelijke staat weer bij u afleveren. We vervangen indien nodig de olie, filters, bougies en de distributieriem. Daarnaast controleren we of de overige vloeistoffen bijgevuld moeten worden. Belangrijke onderdelen zoals de motor, accu, remmen, banden en schokdempers nemen we uiteraard ook mee in de grote beurt voor de auto. Het verschil met de kleine beurt, is dat we met de grote beurt ook de binnenkant van de auto controleren. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud van de airco en de binnenspiegels. Combineer de grote onderhoudsbeurt ook met een gratis APK keuring. Beide afspraken kunnen we combineren, zodat u daarna weer veilig de weg op kunt. Een APK keuring is overigens ook verplicht. Je ontvangt tijdig een bericht, wanneer het weer nodig is om een APK keuring uit te laten voeren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten? Geen enkel probleem. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor u klaar. 

Afspraak maken?

Dankzij vakkundige mensen en moderne apparatuur is uw auto in veilige handen. Heeft u vragen of wilt u een afspraakverzoek plannen? Neem contact met ons op.

Content Image 2

phone.svg 0485 321 502

message.svg info@hendriksbeers.nl

loaction.svg Dommelsvoort 2, 5437 AD BEERS


Openingstijden

Showroom

ma t/m vr 09.00- 18.00
za 10.00 - 15.00

Werkplaats

ma t/m vr 08.30 - 17.30
za gesloten

Whatsapp ons
Morgen Internet - Zorgeloos website