logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Banden Service

Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid op de weg. Uitgedroogde banden of banden met een verminderd profiel leiden tot klapbanden en/of minder grip op de weg. Tevens neemt het brandstofverbruik toe wanneer de bandenspanning te laag is. Om dit te voorkomen kunt u voor het omwisselen van zomer- en winterbanden, bandreparatie, uitlijnen en balanceren bij ons in de werkplaats terecht.

Zomer- en winterbanden
Voor de veiligheid is het van belang dat de autobanden worden aangepast aan de weersomstandigheden. Wij adviseren om vanaf het voorjaar gebruik te maken van zomerbanden en deze in het najaar te wisselen naar winterbanden.

Voordelen van onze bandenservice
Met het wisselen van uw banden zorgt ervoor dat u in de zomer profiteert van een lagere rolweerstand, -brandstofverbruik en beperkte slijtage van het bandenoppervlak. Met winterbanden kunt u tijdens de wintermaanden rekenen op een maximale veiligheid dankzij betere grip, kortere remweg en een verminderde kans op aquaplaning.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten? Geen enkel probleem. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor u klaar. 

Afspraak maken?

Dankzij vakkundige mensen en moderne apparatuur is uw auto in veilige handen. Heeft u vragen of wilt u een afspraakverzoek plannen? Neem contact met ons op.

Content Image 2

phone.svg 0485 321 502

message.svg info@hendriksbeers.nl

loaction.svg Dommelsvoort 2, 5437 AD BEERS


Openingstijden

Showroom

ma t/m vr 09.00- 18.00
za 10.00 - 15.00

Werkplaats

ma t/m vr 08.30 - 17.30
za gesloten

Whatsapp ons
Morgen Internet - Zorgeloos website