logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

APK-Keuren

APK-Keuren

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Deze keuring is wettelijk verplicht en wordt regelmatig uitgevoerd om te kijken of dat uw personenauto, bedrijfswagen of camper nog steeds aan de wettelijke eisen voldoet.
 
Een APK keuring aan de auto voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om de weg op te gaan. Tijdens de APK keuring wordt uw auto nagelopen op de minimale veiligheidseisen die in Europa gelden. Hierbij kunt u denken aan het controleren van onder andere de autobanden, schokdempers, verlichting en remmen. Naast de veiligheidseisen worden auto’s namelijk ook gecontroleerd op de milieueisen. Indien een voertuig bijvoorbeeld teveel schadelijke stoffen uitstoot, dan wordt het voertuig ook afgekeurd tijdens de APK keuring.
 

Hoe gaat een APK-keuring?

Een APK keuring is dus ook wettelijk verplicht. Indien uw voertuig ouder is dan 3 jaar zijn, is het wettelijk verplicht om deze jaarlijks te laten keuren. U ontvangt daar tijdig een brief van. Let goed op: Een APK check mag enkel door een RDW-erkend bedrijf, zoals Autobedrijf Hendriks in Beers, worden uitgevoerd. Heeft uw auto mankementen? Dan worden deze tijdens een APK keuring tijdig blootgelegd, waardoor u geld kunt besparen op onderhoud. Na afloop van de keuring ontvangt u een keuringsrapport waarin staat of uw auto is goedgekeurd. Zo niet, dan geven wij aan welke mankementen opgelost dienen te worden. Dit kunt u laten repareren, zodat uw auto alsnog wordt goedgekeurd voor de APK keuring. Houd er ook rekening mee dat een geldige APK geen garantie is dat de auto de rest van het jaar veilig is. Uiteraard kan er altijd nog iets mis gaan. Onderdelen die alsnog vervangen moeten worden of onverwacht schade aan uw auto. Hou daar altijd rekening mee. Merkt u dat uw auto niet lekker meer rijdt of heeft u het vermoeden dat er iets mis is? Maak dan gerust een afspraak in onze werkplaats. Tijdig onderhoud is belangrijk voor behoud van uw auto.
 

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten? Geen enkel probleem. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor u klaar. 

Afspraak maken?

Dankzij vakkundige mensen en moderne apparatuur is uw auto in veilige handen. Heeft u vragen of wilt u een afspraakverzoek plannen? Neem contact met ons op.

Content Image 2

phone.svg 0485 321 502

message.svg info@hendriksbeers.nl

loaction.svg Dommelsvoort 2, 5437 AD BEERS


Openingstijden

Showroom

ma t/m vr 09.00- 18.00
za 10.00 - 15.00

Werkplaats

ma t/m vr 08.30 - 17.30
za gesloten

Whatsapp ons
Morgen Internet - Zorgeloos website